top of page

Voor opdrachtgevers

De dienstverlenging

Als recruitment organisatie bedienen wij onze partners op de volgende disciplines;

Interim bemiddeling

Citrus Data helpt als recruitment organisatie de geschikte professional te vinden voor de opdracht van een organisatie.

 

Bij Citrus Data weten we wat belangrijk is voor onze opdrachtgever; kwaliteit, snelheid en transparantie. Citrus Data staat al sinds jaar en dag in nauw contact met de professionals die werkzaam zijn binnen het data domein. Met deze kennis maken wij het voor de opdrachtgevers gemakkelijk om in korte tijd de beste interim professional aan zich te binden.

 

Vanuit het extensief opgebouwd netwerk aan specialisten heeft Citrus Data een doorlopende stroming aan aanvragen voor opdrachten. Bij Citrus Data geniet je van een breed portfolio aan professionals die klaar zijn voor een volgende uitdaging, zodat er grote kans is dat de juiste persoon wordt gevonden voor binnen de organisatie.

Werving & selectie

Citrus Data werft en selecteert de juiste IT werknemer voor onze klanten. Met de inhoudelijke kennis begeleidt Citrus Data zowel werkgever als werknemer gedurende het aannamenproces. Citrus Data weet de perfecte match te maken op soft en hard skills, zodat er een duurzame verbintenis kan worden gemaakt tussen werkgever en werknemer.

Wij snappen dat vastigheid en consistentie bijdragen aan een mooie toekomst. Daarom bedienen wij onze klanten met het vinden van vast personeel en helpen wij de werknemer aan een frisse start.

Freelance

Citrus Data beschikt over een breed netwerk aan freelance professionals. Voor een tijdelijke opdracht of een spoedgeval, wij zorgen snel voor de geschikte professional die past bij de desbetreffende opdracht.

Citrus data kijkt specifiek naar de kenmerken die bij een aanvraag worden besproken. Vereiste kennis of ervaring? jij vraagt, wij zoeken. 

Deta-vast

Citrus Data biedt de mogelijkheid voor een deta-vast model, waar een detacheringsovereenkomst wordt afgesloten met de optie tot overname. Hierdoor hebben de werkgever en werknemer net iets langer de tijd om van elkaar af te tasten. Bij Citrus Data snappen wij dat het soms net iets meer tijd nodig heeft om een inschatting te maken of het de juiste match is voor beide partijen.

Door middel van dit model wordt voor de werknemer een duidelijk pad uitgestippeld tot vaste aanstelling en heeft de werkgever uitzicht op de continuïteit van de business.

Opzoek naar een specialist?

Vul de onderstaande gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact op nemen.

We nemen zo snel mogelijk contact op!
bottom of page